YLLANA
La cistella està buida
THE OPERA LOCOS

THE OPERA LOCOS

Teatro > OPERA COMÈDIA
11/12/2021 - Hora: 20:00

Preu: 5 €

pròximament

INFORMACIÓ ESPECTACLE PROGRAMAT. VENDA ENTRADES NO DISPONIBLE EN ESTE MOMENT

resumen

Una peculiar companyia d'òpera, formada per cinc excèntrics cantants, es disposa a realitzar un recital amb en repertori amb música dels més grans compositors del gènere. Al llarg de la representació, es revelaran les passions ocultes i els anhels de cadascun d'ells, que portaran conseqüències absurdes i impredictibles.  


 

Compartir publicacióUna peculiar companyia d'òpera, formada per cinc excèntrics cantants, es disposa a realitzar un recital amb en repertori amb música dels més grans compositors del gènere. Al llarg de la representació, es revelaran les passions ocultes i els anhels de cadascun d'ells, que portaran conseqüències absurdes i impredictibles.

 

Cinc cantants lírics són els protagonistes de The Opera Bojos, un espectacle còmic operístic en el qual els grans èxits de l'òpera es fusionen amb uns altres estils musicals de manera molt original. Amb una singular posada en escena, cuidada estètica i el sentit de la comèdia d’Yllana, The Opera Bojos  aconsegueix crear una experiència nova i diferent a l'hora d'experimentar l'òpera i, sobretot, acostar-la a tots els públics de manera fresca, inusual i divertida.

 

 YLLANA